Voordat rijschool Sabine een rijexamen of een toets voor je kan aanvragen voor de categorie B (Auto) is het nodig dat je de rijschool hiervoor eerst toestemming geeft. Dit noemen we machtigen. Hierdoor blijf jij automatisch op de hoogte van je aanvraag en wijzigingen in je aanvraag. 

 

Het is verstandig om deze machtiging meteen na je inschrijving te gaan regelen, dan weet je zeker dat je geen onnodige vertraging oploopt als we jouw examen willen aanvragen. Het machtigen is wettelijk verplicht vanaf 19 oktober 2009. Een machtiging biedt jou een aantal voordelen:

 

  Je ontvangt direct bericht als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd of als je examen is verschoven.

 

  Je adresgegevens automatisch beschikbaar voor rijschool Sabine in het reserveringsysteem van het CBR.

 

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander. Hieronder staat precies wat je moet doen om rijschool Sabine te machtigen. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken, kijk dan op mijn.cbr.nl voor de voorwaarden.

 

Als je nog niet in het bezit bent van een DigiD, vraag er dan een aan op www.DigiD.nl. Binnen 5 dagen heb je dan je code in huis. Onthoud de gebruikersnaam die je gebruikt om de DigiD aan te vragen, deze heb je namelijk weer nodig bij het activeren hiervan.

 

Zodra je een DigiD hebt log je in op mijn.cbr.nl en klik je op het DigiD logo.

 

  Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in,

 

  Voer het rijschoolnummer 1211H7 in,

 

  Voer je adresgegevens in,

 

  Lees de voorwaarden en ga hiermee akkoord,

 

  Machtig rijschool Sabine.

 

Nog geen DigiD

Flyer

Mijn.cbr.nl

Machtigen Rijschool

Bel 06-14466804 of mail info@rijschoolsabine.nl

2017 Rijschool Sabine Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.