Begeleiding

Je hebt bij Rijschool Sabine altijd dezelfde instructeur en auto, hiermee voorkom je dat je handelingen op verschillende manieren leert. Tevens leer je de instructeur goed kennen zodat er een vertrouwensband ontstaat. Je moet je op je gemak voelen in de lesauto.

Iedere leerling is anders, hier wordt goed mee omgesprongen. Rijschool Sabine begeleidt leerlingen op een geduldige, zorgvuldige en gerichte wijze naar het examen. Alles wordt duidelijk en deskundig uitgelegd. Je vorderingen worden bijgehouden op een instructievorderingskaart. Deze kan je tenalle tijden inzien. Op deze manier zie je in een oogopslag de sterke en aandachtspunten.

Je wordt van huis of een andere afgesproken plek opgehaald en daar (of thuis) weer afgezet. De auto waar de rijlessen in gegeven worden is een Audi A1.

 

Mogelijkheden

 

Een autorijles duurt 60 minuten. Veel rijscholen bieden lessen aan van 50 minuten. Bij Rijschool Sabine niet, je hebt dus een vol uur les! Tevens kan je een dubbele les nemen. Een dubbele les is ook echt

2x 60 minuten les. Er is keuze uit losse lessen en pakketten. Het is mogelijk de pakketten

in drie termijnen te betalen.

Tijdens de eerste rijles wordt in overleg gekeken wat het beste bij je past. Je kan direct beginnen met autorijlessen, er zijn geen wachttijden. Bij Rijschool Sabine heb je duidelijk inzicht in de kosten. Dus geen verrassingen achteraf. Mochten er na het behalen van het rijbewijs nog lessen uit het pakket over zijn, dan worden deze uiteraard weer terug betaald.

 

Specifiek

Ook voor een specifieke rijopleiding zoals faalangst kan je bij Rijschool Sabine terecht. Rijschool Sabine is

een faalangst gecertificeerde rijschool.

Heb je al een rijbewijs maar een lange tijd niet meer deelgenomen aan het verkeer of onzeker geworden over je kennis en kunde? Meld je dan aan voor een aantal opfris lessen.

 

 

 

Bel 06-14466804 of mail info@rijschoolsabine.nl

2017 Rijschool Sabine Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.